Valparna är här!

Våra valpar säljer vi endast i aktivt och kärleksfullt hem med omtänksamma ägare som kan stimulera dom.

Första kullen :

E-kullen är född 08/05/2023 efter:

Lappland Dream OMEGA SE 11522/2018 och Lappland Dream TUTNIX SE 54546/2019.

Det finns en stor andel av den fina seppala linjen i hundarnas stamtavlor.

Det blev 2 hanar och 5 tikar i kullen.

***

Den andra kullen väntas efter:

Lappland Dream SKY SE 51750/2019 och Lappland Dream OKIAK SE 11520/2018.

Valparna väntas i slutet av maj.

Alla hundar är mycket duktiga och harmoniska ledarhundar och vi förväntar oss otroligt fina och mentalt stabila valpar ur båda kullar. Vi kommer själva att behålla några av valparna.

Vi söker varaktiga hem till några tikvalpar.

E-Kullen :

Parning 2, väntas i slutet av maj:

Alla hundar som det avlas på används i praktisk drag. Eftersom vi själva är mycket dragintresserade använder vi enbart draglinjer i vår avel. Hälsa, mentalitet och arbetsegenskaper har hög prioritet. Våra hundar är harmoniska och sociala i flocken och mycket fina mot människor. Vi följer SKKs grundregler och rekommendationer för uppfödning. Valparna är vaccinerade, regelbundet avmaskade, chippade, veterinärbesiktade och SKK - registrerade vid leverans. Vi är väldigt måna om att våra valpar hamnar hos seriösa valpköpare som ger dem ett livslångt och aktivt hem med allt vad det innebär. Vi vill även fortsätta att ha en god kontakt med våra valpköpare efter att valpen flyttat till sitt nya hem.

Lapplands Drag ist ein Unternehmen mit Reisegarantie

Vädret Lomselenäs

Huskyfarm Lappland Schwerden Hundeschlittentouren Blattnicksele hundeschlittenReisen Winter Urlaub SchlittenhundeReisen Schlittenhundetouren Mushing Huskyfarmurlaub Lapplands Drag HundeschlittenExpedi